در گوشه به گوشه ی دنیایی که در اون زندگی می کنیم، اتفاقات رنگی زیادی میوفته. اتفاقات کوچیک و بزرگی که در کنار هم یه دنیای رنگی رو میسازن. یک سری آدم هستن که یاد گرفتن انرژی منفی رو از خودشون دور کنن و به رویا هاشون عمل کنن. به توانایی هاشون باور داشته باشن و قهرمان زندگی خودشون باشن و حتی زندگی رو برای اطرافیانشون شیرین تر و جذاب تر کنن.
اگر وقت بذاریم با این افراد، افکار رنگی، کسب و کار های هیجان انگیز و فعالیت های انگیزه بخش آشنا بشیم، می تونیم این موج خوشحالی و انرژی مثبت رو گسترش بدیم. به خودمون و بقیه یاد آوری کنیم که اگر رویایی رو تو ذهنمون داریم، میتونیم بهش برسیم و کافیه به خودمون باور داشته باشیم و براش تلاش کنیم.
ما در بخش رنگی یاب، به دنبال این افراد، این کسب و کار ها و اتفاقات رنگی میریم و اون ها رو با شما به اشتراک می گذاریم. این افکار رنگی ممکنه در کشور خودمون شکل گرفته باشن یا در یه نقطه ی دیگه ی کره ی زمین و خیلی دور از ما باشن. ما اون ها رو به شکل مطلبی در بخش رنگی یاب با شما سهیم میشیم و کی میدونه؟ شاید تلنگری باشه تا یک فکر رنگی و یا کسب و کار خوشحال کننده ی تو ذهن یکی از ماها شکل بگیره.
اگر گاهی تو مسیر تلاش برای رسیدن به رویا ها، دلسرد و خسته شدیم، یکی از راه های انگیزه گرفتن، خوندن داستان زندگی آدم هایی هست که این مسیر رو طی کردن. داستان های زیادی در این باره هست و این نشون میده، آدم های زیادی به رویاهاشون رسیدن پس ما هم از پسش بر میایم.
امروز در مورد زن سنگ نوردی به اسم فرناز اسماعیل زاده صحبت می کنیم. این خانوم که اهل بروجرد هست، تصمیم گرفت رویاهاش رو سرسختانه دنبال کنه و رشته ی ورزشی ای رو شروع کنه که شاید خانم های زیادی به سراغش نرن. اما با پشتکار و تلاش خودش تونست تو این مسیر پیش بره و در سال ۲۰۱۳ مدال طلای آسیا رو به دست بیاره.
زمانی که فرناز این ورزش رو در شهر خودش شروع کرد، حتی جایی برای تمرین خانوم ها نبود، اما اون پا پس نکشید و با مسئولین صحبت کرد تا این مشکل رو حل کنه، با آزمون و خطا و بدون مربی، کارش رو شروع کرد. شاید براتون جالب باشه اولین باری که در مسابقه شرکت کرد لوازم کافی نداشت و کلی چالش و مانع دیگه سر راهش بود که با انگیزه و سخت کوشی تونست ازشون عبور کنه. خودش معتقده تنها تفاوتی که با بقیه داشته صدایی از درونش بوده. صدایی که بهش یاد آوری میکرده: «رویات رو فراموش نکن».
اگر علاقه مند شدی بیشتر در مورد این قهرمان با انگیزه بدونی به صفحه ی ویکی پدیاش سر بزن.
دفعه بعد، اگر برای توجیه سختی های مسیر رسیدن به رویاهات، دنبال بهونه هایی مثل شرایط و امکانات و .. بودی، پیشنهاد می کنیم حتما ویدئوی تداکس فرناز اسماعیل زاده رو تماشا کنی. بهت یاد آوری می کنه که اگر به کاری علاقه مند باشی، میتونی هر مانعی رو از جلوی راهت برداری.
اگر شما هم افراد، کسب و کار یا اتفاق رنگی ای رو میشناسین که با معرفی کردنشون میتونیم قدمی برای ساخت دنیای رنگی تر برداریم حتما در بخش کامنت ها بهمون اطلاع بدین تا با بقیه ی آدم های رنگی به اشتراک بگذاریم.
مرجان
۳ مهر ۱۳۹۷
متشکرم
منم عاشق سنگ نوردی ام
یه روز میرم سراغش
Hamed
۳ مهر ۱۳۹۷
پول میخواد. اونم وقتی رشته خارجی میری و لوازم گیرنمیاد
رنگی رنگی
۳ مهر ۱۳۹۷
تمام این مطلب در مورد این هست که اگر به کاری علاقه دارید برای رسیدن به اون بهونه نیارید، کار مورد علاقه هرکسی متفاوته، برای یکی درس خوندن در یه رشته خاص، برای یکی انجام یه کار هنری، برای یکی یه ورزش خاص، برای یکی شغل خاص و …
نیوشا
۴ مهر ۱۳۹۷
بیشتر از رشته های ورزشی دیگه هزینه نداره.هزینه باشگاه در حد یک باشگاه بدنسازی معمولی هست. یک بار باید کفش تهیه کنید و تا دو سه سال هم نیاز به کفش ندارید . کوئیک و طناب و هارنس هم وقتی مربی دارید نیاز ندارید
YaC
۳ مهر ۱۳۹۷
جااااان😍😍
عکس آخر…😍😍
براشون کلی آرزوی خوب میکنم😇😇🙏💛
فایزه
۴ مهر ۱۳۹۷
من یه فرد رنگی دیگه هم میشناسم ولی ایرانی نیست
بکی مارگاراف
یه پروژه صد روزه داشته و کلی هم با خلیاقیتش کسب و کار راه انداخته
رنگی رنگی
۴ مهر ۱۳۹۷
ممنون از اینکه پیشنهادتون رو با ما درمیون گذاشتید، بررسی میکنیم