ماه هیجان انگیز خرداد فرصت خوبیه برای ایجاد تغییرهایی که همیشه به دنبالشون بودیم. میخوایم زندگی رو از دریچه ی خوبی هاش نگاه کنیم و تبدیل بشیم به یک آدم رنگی که نه تنها توی زندگی خودش شاده، بلکه دیگران رو هم با انرژی خوبش شاد میکنه. فرقی نداره کجایی و در چه شرایطی هستی، همین که یک روز رنگی دیگه رو میتونی ببینی و برای زندگی خودت تصمیم بگیری، یعنی خیلی خوش شانسی! زندگی منتظرته که با تصمیم هات غافلگیرش کنی! برای اتفاقات هیجانی و خوشحال کننده برنامه ریزی کن!
این هدیه امروز ماست تا تو رو برای یه روز خوب همراهی کنیم. حسی که از این تصویر گرفتی رو تا شب همراه خودت نگه دار و به اطرافیانات منتقل کن. خوبه که چشمهامون رو به دنیای زیبایی که توش هستیم باز کنیم، با آدمهای جدید سر صحبت رو باز کنیم و دلخوشی هایی برای لذت بردن از زندگیمون پیدا کنیم.
نگین
۲۷ خرداد ۱۳۹۳
سلام رنگی رنگی
بابت این هدیه های خوب و خوشمل ممنون
درنا کوچولو
۲۷ خرداد ۱۳۹۳
سلام صبحتون شاد و روزتون پربار
اشنایی با ادمهای جدید فی نفسه خوبه یه جور غلبه بر حصارهای ذهنی و فکری باید اشنا شد چون فرشته ی ما گه گاه در لباسهای مختلف در میاد حالا برخی از اشنایی ها پایدار و ریشه دار میشه برخی هم در همون حد اشنایی باید متوقف بشه به هرحال اشنایی فی نفسه خوبه
elham
۲۷ خرداد ۱۳۹۳
kolli energy gereftam
نرگس
۲۸ خرداد ۱۳۹۳
بهترین سایتی که تا الان دیدم 🙂 بهترینی بهترینی