آش که یکی از غذاهای اصیل ایرانیه. آش دوغ هم یکی از آش های پرطرفداره که بو و مزه اش آدم رو یاد مناظر گردنه ی حیران میندازه. سبزی های محلی و کوهی به این آش ترش مزه یه هویت جدید میده و سیر کوبیده و نعنا داغ کلی به طعم هاش اضافه می کنه. حتما درست کردنش رو امتحان کنید.
پریسا
۲۰ مهر ۱۳۹۲
ما به جای نخود لپه توی آش دوغ می ریزیم، اما این بار با نحود امتحان می کنم!!
1ta
۲۰ مهر ۱۳۹۲
اره پریسا جون با نخود امتحانش کن عالی میشه
ZEINAB
۲۰ مهر ۱۳۹۲
مـآمـآنـه منـ دقیقـاً همین طـور درست میکنـه!!البتـه این سبکه تبریزیـه کـه شمـا توضیح دادید!امـا خب به روش اردبیلـی همـ بد نمیشـه!!
بـآ تشکـر از رنـگـی رنـگـی!
شیما
۲۱ مهر ۱۳۹۲
به عنوان یک آش دوغ پز حرفه ای!! باید بگم که سبزی اصلی این آش تو اردبیل فقط تره و گشنیزه. البته برای تزیین از نعناع داغ هم استفاده میکنن. این آش با دوغهای کیسه ای بخصوص دوغهای طعم دار نعناع و پونه عالی میشه. ضمناً کوفته قلقلی رو فراموش کردین:)
malihe
۲۱ مهر ۱۳۹۲
مامان من سبزی رو زیاد میریزه سفت میشه البته ما اینجوری دوس داریم
وای غذای مورد علاقمه البته با کوفته قلقلی !
مرسی رنگی رنگی !:)
فرشته
۲۴ مهر ۱۳۹۲
از غذاهای فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار تبریزیه. من که عاشقشم. به خصوص اگه دوغش ترش ترش باشه:)
تو غذاهای تبریزی کوفته تبریزی و دلمه هم محشرن. آش غوره هم اگه دستپخت آشپز خوب باشه و غورش زیاد، خوشمزه می شه:)
راستی اگه می خواین دوغتون ترش تر بشه می تونین دوغو چند روز جلوی نور آفتاب بذارین. عالی می شه؛)
مریم
۱۴ آبان ۱۳۹۲
من اسمش را شنیدم ولی تا حالا درست نکردم. این هفته می خوام درست کنم.
نگار یعقوبی
۱۴ آبان ۱۳۹۲
تجربیاتتون رو اینجا بنویسید بعدش 🙂
سحر
۵ دی ۱۳۹۲
شمالیشم بد نیست رشته و باقالی بهش اضافه میکنن البته ما شیرازیها با لپه درستش میکنیم 🙂
Mahi
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴
خیلی جامع و کامل توضیح دادید و با طرح بسیار عالی.تشکر♥